Tonomate muzicale
Automate universale
Automate pentru tigari
Automate pentru bauturi reci
Alte automateSa vinzi cu ajutorul Masinilor Universale nu este un lucru atat de simplu cum pare la prima vedere. Acestea au nevoie de propriile “trucuri” care sa atraga cumparatorii.
Cerintele sunt diferite in functie de produse, iar faptul ca masinile au o durata de viata de cel putin 10 ani, acestea trebuie sa fie capabile de a raspunde cererilor pietii pe toata aceasta perioada.

Deutsche Wurlitzer GmbH a inteles aceste lucruri si a venit in fata pietii cu o serie intreaga de concepte si inovatii care, in final, i-au asigurat pozitia de lider incontestabil in domeniu.
Vario Temp®, Smart Waiter®, Can/bottle Module®, Vend Light Gate® sunt doar cateva dintre conceptele introduse de Deutsche Wurlitzer GmbH.

Design atractiv, sisteme de plata moderne, securitate sporita, utilizare prietenoasa, intretinere usoara, consum redus, gama diversificata de accesorii, sunt doar cateva dintre atuurile masinilor Deutsche Wurlitzer GmbH.

Gratie tehnologiei utilizate dar si accesoriilor cu care pot fi echipate Masinile de Vandut Universale, poti vinde orice tip de produs: de la alimente si bauturi reci, inghetata sau iaurturi, pana la CD-uri, medicamente sau articole de papetarie.


Descriere echipament
Acceptor de monede
Unitate de racire
OptiuniMULTI SSL (12 - 36 selectii)

MULTI SL (16 - 48 selectii)

MULTI BL (20 - 60 selectii)


[ produse ] [ istoric ] [ download ] [ suport ] [ contact ]

Webart Software