Succesul mondial al prosuselor Deutsche Wurlitzer GmbH s-a bazat atat pe proiectarea si realizarea acestora la un nivel de exceptie, cat si pe suportul dupa vinzare al produselor.
Danemar Trading SA, in calitatea sa de importator exclusiv, asigura pentru intreaga gama de produse Deutsche Wurlitzer GmbH atat comercializarea si instalarea echipamentelor, cat si o gama completa de servicii dupa vanzare.

Tonomatele si Automatele pentru Tigari sunt disponibile pe stoc, in varianta standard. Automatele Universale se configureaza in functie de cerintele exacte ale clientului (tipo-dimensiuni de produse, volumul de vanzari preconizat, conditii de temperatura de pastrare specifice produselor, dotarea cu accesorii, etc) si se fabrica pe baza comenzii acestuia.

Achizitia produselor se poate face si in leasing, cu un avans minim de 20%, pe o perioda intre 12 si 36 luni.

Danemar Trading SA asigura instalarea echipamentelor, programarea lor initiala in functie de cerintele specifice locatiei acestora si instruirea personalului care asigura exploatarea automatelor. Se introduc preturi, bonus-uri, regimuri de exploatare, etc.

Echipamentele Deutsche Wurlitzer GmbH sunt concepute sa lucreze in permanenta, scopul fiind de a aduce profit. Pentru a elimina scoaterea din functiune a masinilor, Danemar Trading SA asigura atat intretinerea preventiva periodica cat si cea corectiva accidentala.

Calitate germana a produselor, specialisti scolarizati, testare si diagnosticare cu microprocesor integrat in echipament, piese de schimb pe stoc, sistem logistic pentru a obtine in termenul cel mai scurt orice componenta, sunt doar citeva din elementele care asigura o rata foarte ridicata de functionare in parametrii optimi.
Piesele de schimb sint disponibile mult dupa trecrea celor 10 ani de viata preconizati, dearece unele produse devin obiecte de colectie.

Odata instalate, aceste echipamente intra in grija utilizatorului, care le aprovizioneaza cu produsele care au fost vandute, introduce noi produse, ambalaje cu noi dimensiuni, schimba preturi, colecteaza banii incasati.

Danemar Trading SA poate ajuta la optimizarea exploatarii prin reconfigurarea echipamentului, interpretarea datelor statistice acumulate de microprocesor, reprogramarea, livrarea de noi accesorii care sporesc eficienta vanzarii in functie de cerintele locului de amplasare.



[ produse ] [ istoric ] [ download ] [ suport ] [ contact ]

Webart Software